Koran het woord van Allah?

Alles over islam.
Plaats reactie
QuoVadis
Site Admin
Berichten: 18
Lid geworden op: 15-11-2017 11:51

Koran het woord van Allah?

Bericht door QuoVadis » 06-03-2018 17:19

*** Is de Koran het woord van God?

Afbeelding



Wij “ongelovigen” lezen de koran met andere ogen als moslims. Wij lezen de koran wat er letterlijk staat, zonder een waas voor de ogen, zonder de hypnotiserende werking van de euforie die moslims ervaren zodra ze de koran ter hand nemen. Dus ook zonder de moderne uitleg erbij. Dat is hoe ook moslims extremisten de koran lezen. Maar ik heb nog wel een paar vragen voor u. Is de Koran het woord van God?
Als de koran het woord van God is, dan mag het geen tegenstrijdigheden bevatten. Want God is Alwetend, oneindig barmhartig en wijs. Dat lees ik in de koran op de vele regels. Een regel verder staat dan weer bv dat God zijn eigen creaties (ongelovigen, joden en christenen ) vervloekt, ziektes in hun hart krijgen van God, brandstof voor de hel zijn en zwaar gestraft worden voor hun "ongelovigheid". Dat gaat dan de hele koran zo door (450 maal ongeveer). God houdt van al zijn schepsels, maar niet in de koran van Allah, daar houdt Allah alleen van moslims. Gek he?? Maar het ergste van alles is nog dat mensen niet zelf kunnen beslissen wie de lieveling van Allah wordt. Nee dat bepaald Allah zelf, Allah heeft voor de geboorte al bepaald wie tot zijn eigen verheven schepsels behoort en wie niet, wie daar niet bij hoort zal eeuwig branden in de hel, ook al was hij een goed en rechtvaardig mens. Enerzijds is Allah een en al barmhartigheid en anderzijds wraakzuchtig en moorddadig, selectief in de liefde voor zijn schepselen. Bovendien maakt hij (Allah ) nog een paar grote blunders. Er staat geschreven dat er geen dwang is in het geloof. Maar ergens anders staat dat afvalligheid moet worden gestraft met de dood. De hele koran is een lange tirade tegen ongelovigen, alsof het de ergste monsters zijn. Gods eigen creatie notabene. Zo haalt Allah (of was het Mohammed die zo blunderde) de namen van diverse profeten uit de bijbel door elkaar. Mirjam de zuster van Mozes wordt gezien als Maria de moeder van Jezus. Tussen deze twee vrouwen ligt een tijdsverschil van 1500 jaar. Lees ook eens de abrogaties, teksten die vervangen zijn in de latere openbaringen, die erg tegenstrijdig met elkaar zijn. Om over de Duivelsverzen maar helemaal te zwijgen. O ja en dan nog een vraag. Mohammed zou honderden openbaringen hebben ontvangen van de Engel Gabriel. Op het beledigen van zijn profeet, Mohammed, staat de doodstraf. Dat heeft de profeet zelf van God vernomen, zoals hij wel vaker boodschappen doorkreeg die hem goed van pas kwamen. Lees het maar na in de Koran: hij stal Zayneb, de vrouw van zijn leerling, door te zeggen dat het de wil van Allah was. En erger nog: hij werd verliefd op Aisha, de zesjarige dochter van zijn beste vriend. Haar vader zei: 'Wacht alsjeblieft tot ze de puberteit heeft bereikt', maar Mohammed wilde zo lang niet wachten. Dus wat gebeurt er? Hij krijgt van Allah de boodschap dat Aisha zich moet klaarmaken voor Mohammed. Dat is kennelijk de leer van Mohammed: het is geoorloofd om het kind van je beste vriend af te pakken.
Sahih al-Bukhari 810-870 A.D. 256 A.H. 1a. "Narrated Hisham's father: Khadija died three years before the Prophet departed to Medina. He stayed there for two years or so and then he married 'Aisha when she was a girl of six years of age, and he consummated that marriage when she was nine years old." Bukhari vol.5 book 58 ch.43 no.236 p.153.

Mohammed zou honderden openbaringen hebben gehad via de Engel, maar waar was de engel Gabriel op het meest cruciale moment, om Mohammed te waarschuwen toen een stel joden hem wilden testen op zijn profeet zijn door hem te vergiftigen? Waarom is het zo gevaarlijk om kritiek op de islam en de profeet te uiten? Denk eens goed na over wat u geloofd. Was de profeet werkelijk een boodschapper van Allah? Of was hij alleen maar een vrome bedrieger?

http://www.bramkrol.com/.../254-islam-w ... -of-leugen
Tien vragen aan alle moslims.
http://baumgarp.wixsite.com/.../ex-musl ... muslims-10...
Islam exposes its a fraud.
http://baumgarp.wixsite.com/.../quran-e ... is-a-fraud

Plaats reactie